Besök vår butik med all racing, rally och kartingutrustning


Vi har en komplett butik där du kan fritt kan prova de flesta stolar i Sparco sortiment. Vi har alltid över 10 sparcostolar uppställda i butiken som du kan känna och klämma på.  Vi vet hur viktigt det är att sitta rätt i en rally eller racing bil därför har vi gjort det möjligt att testa Sparco-stolar här i butiken. Vi har även kunder som tar med sig sin bil hit och vi kan tillsammans mäta och testa för att få in Sparcostolarna rätt i bilen.

Utöver rallystolar finns även mängder av kläder och utrustning från Sparco, Arai, Alpinestars mfl att prova så att du hittar rätt storlek oavsett du behöver en kartingoverall, rallyoverall, racingoverall eller utrustning till trackdays.


 Betala med Klarna i butik

Vi kan nu erbjuda att handla med Klarna i butik, vilket för det enkelt och bekvämt för dig att komma hit och handla och ta hem och testa och betala när du är nöjd. I kortterminalen i kassan väljer du bara Klarna och du bekräftar köpet genom ett SMS i din mobil.

Lämna in för service

Vi har en komplett verkstad så om du vill lämna in en motor, förgasare eller lägga om däck så är det bara komma hit och lämna in så får du hjälp snabb, ska du däremot lämna in en hel kart så krävs det nån dags planering så då vill vi att ni kontaktar oss först. Se våra verkstadspriser.

Vi finns i Handen, ca 20 km utanför Stockholm, enkelt att hitta hit då vi ligger precis bredvid motorvägen (Väg 73) i närheten av Ica  Maxi och Biltema.

Vägbeskrivningen hittar du här

Välkommen till oss

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.