Leasa din Rotax Max kartingmotor

Tänk dig att du betalar liten avgift månadsvis och du har en potent Rotax Max motor (Junior eller Senior) där du har fri service och full garanti under hela leasing perioden. Helt problemfritt ägande där du aldrig behöver tänka på oförutsedda kostnader eller problem.

Du kan välja att serva din motor hur ofta du vill. Du skickar din motor till oss och vi servar den och underhåller den till er. Varje motor utrustas med en timräknare och vi håller noggrann dokumentation på din motor under hela tiden.

Vi vågar sticka ut hakan och säga att Radne är bäst på motorer, vi har mest erfarenhet i branschen och vi har den mest kompletta motorverkstaden och kunnig personal som hela tiden har tillgång till de senaste från Rotax.

När du tecknar ett abonnemang så tar vi fram en motor och gör några justeringar för att få optimal prestanda. Sen packar vi varsamt ned den och skickar den till er med DHL (Eller om du väljer att hämta den hos oss så får du en genomgång av våra kunniga mekaniker).  Du får ett komplett motorpaket allt helt nytt, dvs avgassystem, batteri och batterihållare, kablage och kylare tillsammans med motor.

  • Fri service regelbundna intervaller
  • Fri support
  • Prestanda
  • Driftsäkerhet
  • Glädje
  • Problemfritt

Kostnad

Du betalar från 1750 kr mån inklusive helt fri service och garanti

Minsta leasingtid är 12 månader, därefter har du en månads uppsägningstid. När du väljer att avsluta ditt avtal så har du möjligheten att lämna tillbaka din motor och tillbehör, alternativt kan du köpa loss den för 10 000:-

Du sparar jämfört med att äga

Service kan vara dyrt på racingmotorer därför är det tryggt att köpa en Rotax Max motor med leasingavtal. Vi tar hand om allt för dig.

Ansök direkt här och nu

Ansök om leasing redan idag så har du leverans inom någon dag, fyll i formuläret nedan så återkommer vi med alla uppgifter till dig inom kort.

 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.