Är du guru inom SEO, SMM & SEM? Vill du växa med oss?

Nu söker vi dig som vill arbeta tillsammans med oss på Radne Motor AB.

1966 grundades familjeföretaget Radne Motor AB. Under åren har tillväxten varit god. Vi säljer idag racingprodukter så som utrustning reservdelar och motorer till karting, rally och racing. Beställningarna kommer från hela världen. Vi är idag sju medarbetare som tillsammans levererar ca 20 000 ordrar om året. Företaget ligger i Haninge.

Vem söker vi

Vi vill ha dig som vill arbeta med datadriven tillväxt. Dina arbetsuppgifter blir att kontinuerligt justera och tweaka Google Ads och Facebook Ads för att optimera konverteringen. Du kommer att arbeta i en ganska unik och smal bransch. Vi har en bra marknadsandel i Skandinavien men med din hjälp så kommer vi att erövra världen!

Du vet hur du ska lyckas skapa ett intressant innehåll på sociala medier, hur du lägger en marknadsstrategi för att attrahera kunder samt kontinuerligt arbeta med SEO på vår sajt och optimera denna.

Vi ser att du är kreativ, skapande och lyhörd inför kunder och företagets behov. Det är positivt om du vågar ta ut svängarna för att söka nya strategier för att hitta nya kundsegment och marknader.

Du ska behärska de programvaror och tjänster som används i branschen och även ha grundläggande kunskaper inom fotografering.

Vi söker som har:

  • Ett genuint intresse för datadriven marknadsföring
  • Minst ett par års erfarenhet att arbeta med Google Ads.
  • Kreativ och självgående och vad att lösa problem och utmaningar
  • Älska sociala medier i alla former

Vi erbjuder heltidsanställning med lön och tillträde efter överenskommelse

För frågor om tjänsten kontakta jobb@radne.se.

Vi kommer att intervjua sökande löpande så tveka inte att söka omgående.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.