Lufttrycksmätare för Racing och Karting

Prisma lufttrycksmätare

Väldigt många som håller på med motorsport föredrar att använda den digitala däcktrycksmätaren Hiprema 4 från Prisma Electronics. Den kan du med fördel använda för att mäta däcktrycket på Gokart, racingbilar, rallybilar. Lufttrycksmätaren för karting och racingbilar är en viktig komponent då lufttryckmätaren måste ha hög precision för att ge rätt prestanda.

Hiprema 4 har en ny display, ljussensor och möjligheten att spara tid och datum vid varje session. Även många andra nya funktioner som enkelt kan aktiveras från startmenyn på hela 3 olika språk. Det är möjligt att använda prisma lufttrycksmätare i två olika lägen: NORMAL LÄGE I detta läge så mäts och justeras däcktrycket utan att sparas. MINNESLÄGE Via MEM-knappen gör det möjligt att få tryckförändringarna under sessionen direkt på displayen. Det finns även möjlighet att spara både KALLT- och VARMT däcktryck. Varje session möjliggör även att spara tid, datum och omgivningstemperatur.

UniTire

Många nya idéer kombineras i denna nya däcktrycksmätare. UniTire IR-modellen lägger även till en infraröd temperaturgivare högst upp för att mäta asfalt- och däcktemperatur. Denna däcktrycksmätare använder en flexibel kabel istället för en vanlig luftslang mellan handtaget och mätaren. Det betyder att all luft som normalt slösas bort i slangen inte är ett problem. Vilket vi inte har sett i en annan däcktrycksmätare tidigare.

Radne AB, Markörgatan 2, 138 44 Handen.

Organisationsnummer: 556289-7834

© 2022 Radne AB. All rights reserved.